Sunday, 23 December 2012

MASIH WAS-WAS DENGAN PRODUK JSD?? MARI BACA SEDIKIT PENERANGAN DARI PENGASAS


BAGI YG MASIH WAS2 DGN JSD, CUBA BACA NI..!!

PENERANGAN PANJANG LEBAR DARI PENGASAS JAMU SUSUK DARA

Ok.... bahan kita tak ada dadah. bahan kita tak ada pengawet. tindak balas akan berlaku bergantung situasi pengguna. kesan jangka masa panjang..jika anda gunakan berteruskan. rahim anda akan sehat. sbb bersih dari tersumbat bahan2 kotor yang sepatutnya dikeluarkan.

Sejak dulu2 lagi even kita mandi hadas besar pon ( wajib ye mandi hadas besartu bila setiap kali lepas nifas, haid n bersetubuh) kita kena bersihkan celah2 yang terselit2 tu. tentu dalam agama pon mewajibkan kita buat perkara cam gitu mesti ada reasonnya kebersihan dan kesihatan kan....

nowdays pada tahun 2012....kecanggihan, kepandaian org2 moden yg berubah day by day... BERKIBLATKAN RM$$$$RM pengusaha2 jamu akan membuat jamu diatas PERMINTAAN RAMAI, KESUKAAN RAMAI kerana lari$$$ sbb yang betol2 original punya jamu mostly people tolak tepi...sbb ketidak seimbang tindak balas pada tubuh badan. herba yang original dan campuran yang benar2 betol membuatkan badan berpeluh, darah bergerak dan menjadi panas.

Kebanyakkan majoriti akan tolak tepi jenis jamu herba mcm gini. dengan kos yang paling murah...pengeluar hanya mengeluarkan JAMU RAPAT semata2 menjadikan mulut rahim, mulut vagina dan mulut dubur menjadi kecut. bila situasi ini berlaku bila bersetubuh klimaks air mazi keluar tapi tidak dapat dibebaskan. serupa juga air mani yang dilepaskan suami tidak dapat pergi ketempat yg sepatutnya..dan juga tidak dapat keluar balik disebabkan faraj yang sempit. KERANA ITU KANSER SELVIK MENYERANG KEBANYAKKAN WANITA MALAYSIA DAN INDONESIA.

BERBANDING JAMU KITA....adalah traditional yang betol2 original cukup sifat JAMU WANITA mengecutkan rahim, mencairkan lendir menjadikan rahim hangat, menjadikan faraj hangat...supaya lendir2 tidak membeku dan berkumpul terutamanya dimulut rahim. hebatnya jamu traditional yang benar2 mampu mencairkan darah2 beku yang melekat ditisu2 rahim ( cyst ) kan bagus kalau kita dapat elakkan dari terus membeku. kita cairkan darah tersebut dan keluar sebagai darah haid.

PENTINGNYA haid ini mengikut kitarannya untuk memastikan rahim kita benar2 sehat bebas dari lendir2 kotor dan darah2 kotor yang terkumpul. JIKA KEKOTORAN ini tidak keluar akan berlaku kemungkinan2 yang memudaratkan dimasa2 hadapan. JIKA customer kak mushi mengikuti perkembangan day by day....dia akan memahami apa yang kita sedang ajarkan kepada wanita2 diluar sana ttg CEGAH KANSER PANGKAL RAHIM untuk kesihatan diri sendiri..disamping dapat mempersembahkan sesuatu yang terbaik yang manis dan sehat kepada suami tercinta. WANITA yang sehat dapat menjaga suaminya sebaik2nya dan anak2nya sebaik2nya. berbanding wanita yang kurang sehat lesu tubuh badan akan moody. bila moody hilang selera seks, jika tiada seks hubungan akan jadi renggang, bila renggang jadi curiga, bila curiga salu salah faham, salah faham salu gaduh. bila gaduh suami pon bosan. anak2 pon takut nak dekat. akhirnya suami dimana - anak pon dimana. selamat termenung semua.......♥

No comments:

Post a Comment